Chicago’s Hello Pixie

Miniatuurpaard – Merrie – °2018

Foto dankzij Kimmy Samoey.

Pixie, met de P van pittig!

Een advertentie waar ik niet voorbij kon scrollen…

Zo is het echt gegaan, ik zag de advertentie en ik kreeg haar niet meer uit mijn hoofd. En niet alleen om de super schattige foto, neen…

Een heel klein detail over Honey zal jullie duidelijk maken waarom. Zij ontwikkelde een onderbeet nadat ik haar gekocht had. Ik had de keuze om de verkoop nietig te verklaren maar heb dit toen niet gedaan. Het is wel zo dat zij extra zorg nodig heeft van de tandarts door de stand van haar tanden en dat zou bij Pixie niet anders zijn.

In Pixie haar advertentie stond dus 1 zinnetje dat mijn aandacht trok: “… maar ze heeft een uitgesproken overbeet.” Er gingen enkele weken voorbij toen ik zag dat ze nog steeds te koop stond. Ik vertelde over haar aan mijn man we waren er samen van overtuigd dat ze bij ons een thuis verdiende. Van zodra we konden zijn we haar gaan ophalen, en zo had ik weer een kleine spruit van 6 maanden erbij.

Ze is een hele uitdaging om mee te werken. Met haar tonnen energie en gevoeligheid zorgt ze er voor dat ik nog elke dag veel bijleer. Een horse agility talentje in wording.

Ik ben er zeker van dat ook wij 2 nog heel wat fantastische avonturen samen gaan beleven!