Hey, ik ben Kay!

Als grote dierenvriend heb ik een bijzondere liefde voor paarden. 

De evolutie die ik als “paardenmens” heb meegemaakt heeft mijn huidige manier van werken met paarden gevormd.

Deze visie deel ik heel graag met jullie.

Waarom Horse Agility?

Mijn lieve Athena is altijd een brokkenpiloot geweest en door de blessures werkten we meer en meer aan de hand. Tijdens mijn zoektocht naar grondwerk ontdekte ik Horse Agility en ik werd verliefd op de sport. Ondanks dat we niet meer actief gingen rijden ontstonden er toch nieuwe en leuke doelen om naartoe te werken.

Waarom anderen helpen?

Dankzij mijn kleine Honey en haar inzet heb ik een stem gekregen in de paardenwereld. We reizen met Showteam Honey & Beauty de Benelux rond om mensen te inspireren en samen werden we Reserve World Champion Liberty Trophy 2018 en European Champion Liberty Trophy 2019 doorheen onze deelnames aan de competities van The International Horse Agility Club. Deze mooie resultaten zorgden ervoor dat we de kans kregen om Accredited Horse Agility Trainer te worden. De club wordt niet alleen gerund door de uitvinder van deze tak van de paardensport maar staat ook achter het belang van het paard-vriendelijk uitoefenen ervan. Ik ben heel blij dat wij deel kunnen uitmaken van het verspreiden van die positieve boodschap in de paardenwereld.

Positiviteit is het sleutelwoord in de omgang met mijn dieren en in de boodschap die ik wil verspreiden.

Hier op mijn site vertel ik je meer over mijn manier van trainen. Kan je samen met mij aan de slag en stel ik je met veel plezier voor aan mijn paarden en ons showteam.