Lesdagen:

Een gehele dag met gelijkgestemden werken rond het gekozen thema.

Gezelligheid troef dus!

"How to Horse Agility"

Kom kennismaken met de basisobstakels van Horse Agility onder begeleiding van mezelf Kay Ruymaekers, gediplomeerd instructeur van The International Horse Agility Club.

 

We gaan deze dag te werk aan de hand van positieve bekrachtiging om zo samen met je paard op een fijne manier de eerste stappen in deze tak van de paardensport te zetten.


Bij het beoefenen van Horse Agility gaan we je paard niet desensibiliseren maar wel dapperder in de wereld helpen staan door de introductie zo stress-vrij mogelijk te laten verlopen. Heb je de mogelijkheid niet om met je eigen paard te komen dan kan je aan de slag gaan met 1tje van mij..

 

BONUS: Kadootje voor elke deelnemer!

Opgelet! Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden, zijn er slecht een paar plekjes beschikbaar.

 

"Liberty Training"

Lijkt het voor jou nog een lange weg om in vrijheid te werken met je paard? Goed nieuws! Bij ons is werken in vrijheid hét begin…

In samenwerking met Sylvie Broos gaan we tijdens deze lesdag Liberty Training gaan aan de slag met positieve bekrachtiging en ontdek je hoe de droom van het werken in vrijheid sneller uit komt dan je ooit voor mogelijk hield.Tijdens deze dag kan je live genieten van het vrijheidswerk met paarden en is er de mogelijkheid om volop te experimenteren met zowel onze paarden als je eigen paard.

BONUS: Kadootje voor elke deelnemer!
Opgelet! Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden, zijn er slecht een paar plekjes beschikbaar.