Reviews

plezier in het kwadraat!

5.0 rating
October 21, 2020

Ik had Kay en Honey al enkele keren op show bezig gezien en twijfelde geen moment om hen uit te nodigen als gastlesgever op het horsemanship-kamp afgelopen zomer bij Sport Vlaanderen! Ze zijn niet enkel héél entertainend, maar ook geweldige ambassadeurs voor het clickertrainen natuurlijk. Heel fijn om samen de theorie te kunnen geven aan zo’n bende enthousiaste kids, en dat ging – zonder enige voorbereiding – ook héél vlot. Great minds think alike, haha!
Geweldig om te zien hoe jullie op een speelse en aanstekelijke manier ‘positive reinforcement’ onder de aandacht brengen!
Héél fijn om samen te werken op deze manier, en wie weet doen we dat nog eens, anders, beter, leuker… laat maar komen!!

Sylvie

Zo fijn!

5.0 rating
October 10, 2020

Kay & Honey zijn een topteam om me samen te werken. Een droom.
Kay is een geweldige madam die niet alleen weet waar ze mee bezig is, maar zo veel meer!
Ze denkt mee, is proactief, flexibel en doet alles met heel haar hart. Zowel ikzelf als alle kindjes, hun ouders,.. Voelen zich meteen goed bij Kay én Honey.
Honey weet wat ze wil en heeft een enorm leervermogen. Ik ben zo trots op haar hoe ik zie hoe ze zich aanpast en een volgende keer zo veel onthouden heeft van de laatste keer.
Soms vragen we veel van Honey en iedere keer weer, staat deze prachtige kleine dame er weer!
Met hen samenwerken is zo fijn en telkens opnieuw een plezier.
Topteam!!

FotoGraMie

Enthousiaste toppers

5.0 rating
October 10, 2020

Kay en Honey zijn samen echt een topteam! Ik heb al een aantal van hun shows gezien en al een paar keer op lesdag geweest bij hen. Door hen heb ik Horse Agility echt leren kennen en wil er nu ook zeker verder in gaan.
Kay heeft me ook met mijn pony geholpen die soms iets te gemotiveerd is waardoor ze de rustige dingen niet altijd wou doen. Kay heeft me dan uitgelegd hoe zij het zou aanpakken en dit heeft dan ook echt goed geholpen!
Ik kan niet wachten om nog naar meer lesdagen te gaan!

Rani

Toppers

5.0 rating
July 9, 2020

Kay en Honey vormen samen echt een top team. Het is altijd leuk om jullie samen met Ingrid en Beauty te zien werken. Buiten het showteam is Kay zelf echt een super lieve vrouw. Kay geeft mij al een paar weken les. En waawww wat zijn we (ik en dixi) veranderd! Dix was een paard dat de leiden en stoppen oefening niet snapte. Ik leerde op kamp dat je door te schudden je paard naar achter zet. Dit werkte juist averechts dixi stapte wel nr achter maar sloot zich helemaal op in haar eigen. Door de goude tip van Kay lukt deze oefening wel. Omdat we samen de oefening doen. Ik ga niet meer voor haar staan maar naast haar en wat een verschil dat je ziet!
Als je ergens vast mee zit of je wilt graag horse agility leren ben je bij Kay bij het juiste adres!

Ellen

Toppers

5.0 rating
July 1, 2020

Toppers van fotmaat ???

Romy

Het enthousiasme spat eraf wanneer je Kay en haar paarden bezig ziet!

5.0 rating
July 1, 2020

Het enthousiasme spat eraf wanneer je Kay en haar paarden bezig ziet! Kay’s horse agility demo op Equiday was erg goed opgezet, leuke hindernissen en een blije pony door de positieve trainingswijze.

Ananja

Niet "IK" , niet "JIJ" , maar "WIJ"!

5.0 rating
July 1, 2020

Wat ik, met ook een hart voor paarden, tot nu toe zag van Kay met haar paardjes is TOP!!!! Zoveel geduld, zoveel samenhang, zoveel liefde, zoveel passie! Dikke proficiat!

Vervoort